Кривичен: ОЈО гони за небрежност за сообраќајката кај „Млечен“, судот не може да смени квалификација

Кривичниот суд денеска преку соопштение објави дека нема да ја коментира првостепената, неправосилна пресуда за сообраќајната несреќа … Продолжи со читање Кривичен: ОЈО гони за небрежност за сообраќајката кај „Млечен“, судот не може да смени квалификација