Кралицата Елизабета Втора ќе биде погребана на 19 септември

На 19 септември поворка ќе го однесе ковчегот од Вестминстерската палата до Вестминстерската опатија, каде што ќе … Продолжи со читање Кралицата Елизабета Втора ќе биде погребана на 19 септември