Ковид во 24 часа: 38 отсто од тестираните се позитивни, починаа 21 лице

Од вкупниот број на починати лица (n=26), осум лица се целосно вакцинирани, а кај 23 се регистрирани … Продолжи со читање Ковид во 24 часа: 38 отсто од тестираните се позитивни, починаа 21 лице