Ковид-19: Во Македонија повеќе заразени жени, а повеќе починати мажи

Дистрибуцијата по пол на заразените и на починатите од ковид-19 во Македонија битно се разликува, открива статистиката … Продолжи со читање Ковид-19: Во Македонија повеќе заразени жени, а повеќе починати мажи