Ковид-19 трендови: Процентот на позитивни од тестираните последната недела двојно помал од претходната

За првпат од почетокот на епидемијата со ковид-19 во земјава, државните статистики покажуваат стабилизиран тренд кај процентот … Продолжи со читање Ковид-19 трендови: Процентот на позитивни од тестираните последната недела двојно помал од претходната