Ковид-19: Повторно расте бројот на активни случаи во Македонија

Од почетокот па се до средината на јули, статистиките за ковид-19 во земјава почнаа да покажуваат позитивни … Продолжи со читање Ковид-19: Повторно расте бројот на активни случаи во Македонија