Ковид-19: Почнаа 30 пациенти, 457 нови случаи од 1 682 тестирања

Починатите биле на возраст од 50 до 84 години. Во изминатото деноноќие, регистрирани се и 700 излекувани … Продолжи со читање Ковид-19: Почнаа 30 пациенти, 457 нови случаи од 1 682 тестирања