Ковид-19: Четворица починати, 19 нови случаи и 16 оздравени пациенти

Во изминатите 24 часа регистрирани се 19 нови случаи на ковид-19 во земјава од вкупно направени 512 … Продолжи со читање Ковид-19: Четворица починати, 19 нови случаи и 16 оздравени пациенти