Ковид-19: Балканот „гори“, Македонија се уште води

И покрај „експлозијата“ на ковид-19 на Балканот, Македонија во изминативе седум дена има најмногу новозаболени од коронавирусот … Продолжи со читање Ковид-19: Балканот „гори“, Македонија се уште води