Ковид-19: Аеродром и Кисела Вода го „бркаат“ Чаир

Според денеска објавените податоци од Министерството за здравство, во Чаир во моментов има 271 активно болни од … Продолжи со читање Ковид-19: Аеродром и Кисела Вода го „бркаат“ Чаир