Ковчегот со телото на кралицата Елизабета пристигна во Единбург

По шест часа патување од нејзината летна резиденција во Балморал, ковчегот со телото на кралицата Елизабета II … Продолжи со читање Ковчегот со телото на кралицата Елизабета пристигна во Единбург