Ковачки: Во одбележувањето на раѓањето на Гоце Делчев се виде неспособноста на власта

Владата на Ковачевски, рече Ковачки, како никогаш порано во историјата, им забрани на сопствените граѓани во масовен … Продолжи со читање Ковачки: Во одбележувањето на раѓањето на Гоце Делчев се виде неспособноста на власта