Ковачки: Кукавички е запален автомобилот на пратеникот Ристески кој јавно кажа дека нема да гласа промена на Устав

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки, преку фејсбук статус обвинува дека синоќа е запален автомобил на … Продолжи со читање Ковачки: Кукавички е запален автомобилот на пратеникот Ристески кој јавно кажа дека нема да гласа промена на Устав