Ковачки и Ковачевски си разменија вербален оган: Дезертер, кодош, лажго, криминалец ечеа од собраниската говорница и од двете страни

Расправата потоа ја продолжи пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојаноски, кој го праша премиерот дали ќе ги прифати … Продолжи со читање Ковачки и Ковачевски си разменија вербален оган: Дезертер, кодош, лажго, криминалец ечеа од собраниската говорница и од двете страни