Ковачки да се извини за изнесените лаги или ќе го тужам, вели Петровска тврдејќи дека не поседува хациенда во Радишани

Поранешниот воен разузнавач, кој беше дел од сценариото за 27 април и ги извиси и се огради … Продолжи со читање Ковачки да се извини за изнесените лаги или ќе го тужам, вели Петровска тврдејќи дека не поседува хациенда во Радишани