Ковачевски за желбата на Бугарија: Ниту има можност ниту политичка волја некој од надвор да биде вклучен во процесот на уставни измени

Јас сметам дека се работи за изјава на министерот за надворешни работи на Бугарија која можеби и … Продолжи со читање Ковачевски за желбата на Бугарија: Ниту има можност ниту политичка волја некој од надвор да биде вклучен во процесот на уставни измени