Ковачевски за случајот со смртта на малата Јана: Прво да се утврдат фактите, а потоа ќе се носат одлуки за одговорност

Тој посочи дека извештаите од вонредниот инспекциски надзор што беше направен од страна на Државниот санитарен и … Продолжи со читање Ковачевски за случајот со смртта на малата Јана: Прво да се утврдат фактите, а потоа ќе се носат одлуки за одговорност