Ковачевски за посетата на Фон дер Лајен: Во моментов сме најдобри во регионот и затоа треба први да влеземе во ЕУ

Според него, продолжувањето на евроинтегративниот пат на земјата ќе биде една од клучните теми за кои ќе … Продолжи со читање Ковачевски за посетата на Фон дер Лајен: Во моментов сме најдобри во регионот и затоа треба први да влеземе во ЕУ