Ковачевски за опозицијата: Бојкотот е на штета на граѓаните, не прифаќам лидерска под уцени и закани

Кога се условува средба со само едно барање без да се разговара за најголемите предизвици со кои … Продолжи со читање Ковачевски за опозицијата: Бојкотот е на штета на граѓаните, не прифаќам лидерска под уцени и закани