Ковачевски за митингот на ДУИ: Тоа се нормални активности на политичка партија, им посакувам успех

Тој потсети дека и Социјалдемократскиот сојуз на Македонија на крајот на минатата година имал серија трибини со … Продолжи со читање Ковачевски за митингот на ДУИ: Тоа се нормални активности на политичка партија, им посакувам успех