Ковачевски за Џамбаски: Не знам кој е тој човек, а македонизмот секогаш ќе го има

„Крајно време е политичарите крај Вардар да сфатат дека нивниот страв од колапс на лагата не ги … Продолжи со читање Ковачевски за Џамбаски: Не знам кој е тој човек, а македонизмот секогаш ќе го има