Ковачевски-Вучиќ: Со економска и трговска соработка до уште поинтензивно партнерство и пријателство

Тема на разговор на средбата Ковачевски-Вучиќ во Белград биле и регионалните иницијативи Отворен Балкан и Берлински процес, … Продолжи со читање Ковачевски-Вучиќ: Со економска и трговска соработка до уште поинтензивно партнерство и пријателство