Ковачевски вели дека се согласува со амбасадорката Агелер во однос на корупцијата, повика да се пријавуваат неправилностите

Вчера амбасадорката на САД во земјава изјави дека намалувањето на корупцијата во која било форма е важно … Продолжи со читање Ковачевски вели дека се согласува со амбасадорката Агелер во однос на корупцијата, повика да се пријавуваат неправилностите