Ковачевски вели дека не се состанува под уцени и притисоци, постави услови за средба со приватните превозници

За да дојде до бараната средба на приватните превозници со премиерот, Ковачевски постави неколку услови. Првиот од … Продолжи со читање Ковачевски вели дека не се состанува под уцени и притисоци, постави услови за средба со приватните превозници