Ковачевски утре во Атина ќе ја информира Фон дер Лајен за текот на уставните измени

На прашањето како планираат да ја пробијат блокадата на ВМРО-ДПМНЕ во однос на уставните измени во следните … Продолжи со читање Ковачевски утре во Атина ќе ја информира Фон дер Лајен за текот на уставните измени