Ковачевски: Успехот со Бугарија мора да биде врз база на европските вредности и почитување на достоинството

Премиерот денеска зборуваше на форум по повод 100 дена од формирањето на новата влада на кој рече … Продолжи со читање Ковачевски: Успехот со Бугарија мора да биде врз база на европските вредности и почитување на достоинството