Ковачевски: Со „Отворен Балкан“ сакаме да поправиме се што не се инвестирало изминатите 30 години во енергетското поврзување на регионот

На прес-конференцијата по самитот во Белград, лидерите на Србија, С Македонија, Албанија, БиХ и Црна Гора рекоа … Продолжи со читање Ковачевски: Со „Отворен Балкан“ сакаме да поправиме се што не се инвестирало изминатите 30 години во енергетското поврзување на регионот