Ковачевски со конкретен предлог до Мицкоски: Усвојување на уставните измени и веднаш потоа избори

Ова, велат извори од СДСМ, премиерот го предлага како компромисно решение, што би значело продолжување на европскиот … Продолжи со читање Ковачевски со конкретен предлог до Мицкоски: Усвојување на уставните измени и веднаш потоа избори