Ковачевски се сретна со Мицотакис: Имаме интерес за заеднички енергетски инвестиции

Ковачевски му се заблагодарил на Мицотакис и за силната поддршка на Грција за усвојување на преговарачката рамка и за … Продолжи со читање Ковачевски се сретна со Мицотакис: Имаме интерес за заеднички енергетски инвестиции