Ковачевски се повлече од лидерската функција на СДСМ, на истиот потег го повика целото раководство

Освен што информира за повлекувањето од претседателската функција во СДСМ, Ковачевски побара и свикување на конгрес на … Продолжи со читање Ковачевски се повлече од лидерската функција на СДСМ, на истиот потег го повика целото раководство