Ковачевски: Само нечесни и уплашени луѓе злоупотребуваат нечиј здравствен предизвик

Никогаш ниту сум избегнувал ниту сум бегал од одговорноста за служење на воениот рок. Само нечесни и … Продолжи со читање Ковачевски: Само нечесни и уплашени луѓе злоупотребуваат нечиј здравствен предизвик