Ковачевски: Рестрикции нема да има, АД ЕСМ го зголемува домашното производство на струја

Во првите седум месеци од годинава АД ЕСМ произведе 2 194 гигават часови електрична енергија што е … Продолжи со читање Ковачевски: Рестрикции нема да има, АД ЕСМ го зголемува домашното производство на струја