Ковачевски потврди дека Лукаревска ќе биде носителка на листа, другите имиња не ги открива

СДСМ на 23 март, в сабота, ќе одржи Конгрес на кој ќе ја претстави програмата и партиските … Продолжи со читање Ковачевски потврди дека Лукаревска ќе биде носителка на листа, другите имиња не ги открива