Ковачевски: Пораките од САД се јасни, ВМРО-ДПМНЕ мора да одлучи дали ќе му се приклучи на европскиот блок

Има разлика помеѓу проевропскиот блок предводен од СДСМ и антиевропскиот блок предводен од Левица. Но, исто така, … Продолжи со читање Ковачевски: Пораките од САД се јасни, ВМРО-ДПМНЕ мора да одлучи дали ќе му се приклучи на европскиот блок