Ковачевски по смртта на Благојче: На министерот за здравство му реков дека ситуацијата е неприфатлива и да каже дали може да го продолжи мандатот

Ковачевски се согласи дека можело да се направи повеќе за да се продолжи животот на Илиевски, но … Продолжи со читање Ковачевски по смртта на Благојче: На министерот за здравство му реков дека ситуацијата е неприфатлива и да каже дали може да го продолжи мандатот