Ковачевски: Пендаровски најмалку може да зборува за студентските домови бидејќи не престојувал во нив

Претседателот Стево Пендаровски вчера во емисијата на ТВ24 ги коментираше случувањата поврзани со студентите. Тој рече дека … Продолжи со читање Ковачевски: Пендаровски најмалку може да зборува за студентските домови бидејќи не престојувал во нив