Ковачевски: Од нас зависи колку брзо ќе ги направиме реформите, нашиот фокус и цел мора да остане ЕУ

Во врска со членството во ЕУ, Ковачевски напомена дека економските бенефити ќе бидат огромни. Тоа во првите … Продолжи со читање Ковачевски: Од нас зависи колку брзо ќе ги направиме реформите, нашиот фокус и цел мора да остане ЕУ