Ковачевски од Берлин: Соработката со соседите, регионот и со ЕУ е единствениот начин како ќе се справиме со сите предизвици

Интензивирањето на сите иницијативи кои ќе придонесат кон обединување и приближување на регионот до ЕУ се исклучително … Продолжи со читање Ковачевски од Берлин: Соработката со соседите, регионот и со ЕУ е единствениот начин како ќе се справиме со сите предизвици