Ковачевски очекува во најбрз рок да се најдат вандалите што го каменуваа македонскиот клуб во Благоевград

Премиерот Димитар Ковачевски на Фејсбук напиша дека најостро го осудува вандалскиот чин на каменување на македонскиот културен … Продолжи со читање Ковачевски очекува во најбрз рок да се најдат вандалите што го каменуваа македонскиот клуб во Благоевград