Ковачевски: Нема да потклекнеме пред блокадата, продолжуваме до обезбедување двотретинско мнозинство

Кога С Македонија ќе стане полноправна членка на Европската унија, ќе ги собереме пасошите на македонските граѓани … Продолжи со читање Ковачевски: Нема да потклекнеме пред блокадата, продолжуваме до обезбедување двотретинско мнозинство