Ковачевски најави средба со парламентарните партии во Собранието во декември, ќе се договара датумот на изборите

За многу кратко време ќе имаме Изборен законик, кој ги вклучува сите забелешки од ОБСЕ и ОДХР, … Продолжи со читање Ковачевски најави средба со парламентарните партии во Собранието во декември, ќе се договара датумот на изборите