Ковачевски на меѓувладината конференција: Залагањето за просперитет е најголем чин на патриотизам

Мојата земја е целосно подготвена да ги спроведе сите преземени обврски од Преговарачката рамка, вклучувајќи ги истовремено … Продолжи со читање Ковачевски на меѓувладината конференција: Залагањето за просперитет е најголем чин на патриотизам