Ковачевски: На денот на отворањето на македонскиот клуб во Благоевград јас ќе бидам во Скопје

Премиерот информира дека во Министерството за култура и во Владата веќе се подготвува документација за отворање македонски … Продолжи со читање Ковачевски: На денот на отворањето на македонскиот клуб во Благоевград јас ќе бидам во Скопје