Ковачевски: М-НАВ е станата како семејна фирма со вработувања до трето колено, затоа има конфликти кои обично се случуваат по дома

Во врска со вчерашната владина седница на која првично се предложи еден, а по неколку часа друг … Продолжи со читање Ковачевски: М-НАВ е станата како семејна фирма со вработувања до трето колено, затоа има конфликти кои обично се случуваат по дома