Ковачевски купи макарони, сирење и урда, плати 328 денари: Намалени се цените, тврди премиерот

Премиерот Ковачевски, при обиколка на маркетот, испазари млеко, леб, макарони. Откако со Бектеши ги разгледа цените, тој … Продолжи со читање Ковачевски купи макарони, сирење и урда, плати 328 денари: Намалени се цените, тврди премиерот