Ковачевски – Кравињо: Преговорите се започнати

Португалскиот министер за надворешни работи, Гомес Кравињо, го информирал премиерот Ковачевски дека Португалија е подготвена да обезбеди … Продолжи со читање Ковачевски – Кравињо: Преговорите се започнати