Ковачевски: Кај нас може да се работи повеќе од 40 часа неделно и без законски измени

Ние имаме закони кои важат, доколку се донесат законски решенија кои ќе предвидат други услови за работа, … Продолжи со читање Ковачевски: Кај нас може да се работи повеќе од 40 часа неделно и без законски измени