Ковачевски ја поддржува идејата за испраќање оценска мисија на ЕУ за работата на Судскиот совет

Премиерот Димитар Ковачевски порача дека ја поддржува идејата на ЕУ за испраќање оценска мисија за работата на … Продолжи со читање Ковачевски ја поддржува идејата за испраќање оценска мисија на ЕУ за работата на Судскиот совет