Ковачевски избран за мандатар на идната Влада

Лидерот на СДСМ вели дека партијата ќе продолжува да се демократизира и модернизира Претседателот на СДСМ, Димитар … Продолжи со читање Ковачевски избран за мандатар на идната Влада