Ковачевски и Донев зборувале и за санкционирање на секој што ќе ги наруши мирот и безбедноста на 4 февруари

Во разговорот со бугарскиот технички премиер, а во контекст на претстојното чествување на годишнината од раѓањето на … Продолжи со читање Ковачевски и Донев зборувале и за санкционирање на секој што ќе ги наруши мирот и безбедноста на 4 февруари